Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آشنایی با ساز و کار این دستگاه ها بهتر است در ابتدا بدانید که CNC به چه معنا است. CNC فرم کوتاه عبارت Computer Numerical Control است که تعریف عامیانه آن به معنی استفاده از یک رایانه به عنوان کنترلر عددیاست؛ دراین دستگاه ها یک سیستم کامپیوتری به جای واحد کنترل گر دستگاه قرار می گیرد و استفاده از مدار های سخت افزاری تعبیه شده در دستگاه به حداقل میزان ممکن می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش شما با طراحی عملیات مورد نظر خود بر روی برنامه های نرم افزارهایی مانند CAD و CAM و انتقال آن به سسیتم دستگاه می توانید بدون نیاز به دخالت اپراتور خروجی مورد نظر خود را از دستگاه بگیرید.

مجموعه رادوکس با بهره گیری از علم زور دنیا و با تکیه بر تخصص و تجربه خود در طول 20 سال فعالیت اش در این حوزه با نیاز مشتری و کمبود های بازار آشنایی کاملی داشته و متناسب با آن توانسته بیش از 14 محصول جدید طراحی و تولید کند که هریک قابلیت های منحصر به فردی دارند و هیچ نمونه داخلی یا خارجی مشابه آن در بازار های جهانی موجود نمی باشد.

لازم به ذکر است که این گروه با ارائه وام و تسهیلات برای مشتریان خود شرایطی را فراهم ساخته که می توانند دستگاه های مورد نظر خود را با دریافت وام و حداقل میزان پرداختی تهیه کنند و در طول 36 ماه آن اقساط آن را پرداخت کنند.

از مزایای استفاده از این تسهیلات می تئان به قابلیت اعلام 6 ماه تنفس در طول 36 ماه بازپرداخت آن و دریافت 70 در صد از مبلغ نهایی فاکتور پس از تایید اشاره کرد.

مجموعه رادوکس دارای طیف گسترده ای از انواع دستگاه های سی ان سی می باشد که شما برای خرید هر یک از این دستگاه ها در وهله اول باید با عملکرد و ساز و کار هریک به درستی آشنا شوید سپس با توجه به قابلیت های آن دستگاه ها و نیاز خود یکی از آن ها را خریداری کنید.

در این بخش سعی داریم شما را با کاربردی ترین دستگاه های سی ان سی آشنا کنیم.

آشنایی با دستگاه cnc هواگاز

خدمات برش هواگاز و استفاده از آن در دهه 1900 توسط مهندسان فرانسوی اختراع شده است و برای ایجاد برش یا جوش بر روی انواع فلزات از یک محرک مانند سوخت گاز به همراه اکسیژن استفاده می شود.

برشکاری با این دستگاه هواگاز دارای چند مرحله اصلی است در مرحله اول شما باید با استفاده از مشعل دستگاه دمای نقطعه مورد ظر روی قطعه را باید بالا ببرید، این کار را تا جایی ادامی می دهید که دمای آن نقطه به دمای ذوب دو قطعه برسد،در مرحله بعدی باید فیلر یا همان فلز دوم را به مواد مذاب شده اضافه کنید.

آشنایی با دستگاه cnc پلاسما

برای ایجاد برش پلاسما توسط این دستگاه در ابتدا باید یک قوس الکتریکی بر روی ماده مورد نظر خود با تورچ دستگاه ایجاد کنید و این کار را تا جایی ادامه دهید که ماده مورد نظرتان به دمای ذوب خود برسد، در این مرحله باید یک هوای فشرده برای انجام عملیات برش استفاده کنید.

به طور کلی برای دریافت خروجی بهتر از خدمات برش پلاسما باید تمامی فاکتور هایی که بر روی برش تاثیر می گذارند را به دقت اندازه گیری کنید به عنوان مثال بیشتر کارگاه های تولیدی از گازهای نجیب به عنوان هوای فشره استفاده می کنند چون هم به لحاظ اقتصادی به صرفه است و هم کیفیت لبه برش را حفظ می کند. لازم به ذکر است که این دستگاه هیچ محمدودتی در انتخاب ماده مورد نظر برای برشکاری ندارد و  برای انواع فولاد های رسانا مانند آلومینیوم، فولاد، آسنلس و ... می توانید از این دستگاه استفاده کنید.

دستگاه cnc برش هواگاز

دستگاه برش هواگاز دارای تجهیزات مختلفی مانند شیر یک طرفه یا Non-return valve، شلنگ های گاز، رگولاتور، سوپاپ یک طرفه یا Check valve، مشعل معمولی یا torch و مشعل برش یا cutting torch است که در هر مرحله از کار به این اجزا نیاز است. اگر بخواهیم روش کار این دستگاه را به صورت خلاصه خدمتتان عرض کنیم باید بدانید که برشکاری با این دستگاه ها دارای چند مرحله اصلی است در مرحله اول شما باید با استفاده از مشعل دستگاه دمای نقطعه مورد ظر روی قطعه را باید بالا ببرید، این کار را تا جایی ادامی می دهید که دمای آن نقطه به دمای ذوب دو قطعه برسد،در مرحله بعدی باید فیلر یا همان فلز دوم را به مواد مذاب شده اضافه کنید. بهتر است بدانید که انتخاب فیلر به نوع فلز اولی که قصد جوش آن را دارید بستگی دارد. در مرحله آخر باید جریان اکسیژن را به فلز وارد می کنید.

 

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: برش لیزر دستگاه ها مورد نظر خود بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • گرفتار شدن خودرو‌ها در گل و لای در بزرگراه خرازی
  • واژگونی پژو یک‌نفر را به کام مرگ کشاند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • درخشش دختران مازندرانی در مسابقات تیراندازی کشور
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر