Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@22:36:56 GMT

استخراج این فلز آسیب جدی به محیط زیست می‌زند+فیلم

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۶۸۵۶۴

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری میزان- کودکانی بسیاری در شرایط خطرناکی کار می‌کنند تا یکی از مواد اصلی را که در ساخت باتری گوشی‌های هوشمند، لب تاپ و باتری خودرو‌های برقی به کار می‌رود را از معدن استخراج کنند. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، کودکانی بسیاری در شرایط خطرناکی کار می‌کنند تا یکی از مواد اصلی را که در ساخت باتری گوشی‌های هوشمند، لب تاپ و باتری خودرو‌های برقی به کار می‌رود را از معدن استخراج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماده فلزی است به نام کبالت که ۳/۲ این فلز در معادن فقیر ترین کشور‌های جهان بدست می‌آید. در جمهوری دموکراتیک کنگو (آفریقا) استخراج فلز کبالت برای حدود ۲۰۰.۰۰۰ انسان درآمد زایی می‌کند، اما این در حالی است که شرایط کار در معدن بسیار پر خطر است مخصوصا برای کودکان کار. به گفته کارشناسان در این معادن ۱۰.۰۰۰ کودک کار وجود دارد که حتی بعضی از این کودکان ۸ سال بیشتر ندارند. اگرچه قیمت فلز کبالت از سال ۲۰۱۶ سه برابر شده است، اما بسیاری از این کودکان روزانه مبلغ ناچیز ۲ دلار درآمد دارند. در معرض قرار گرفتن این فلز می‌تواند خطر نقص عضو مادرزادی را افزایش دهد. علاوه بر آنکه استخراج این فلز آسیبی جدی برای محیط زیست به حساب می‌آید. بر اساس پیش بینی کارشناسان تا سال ۲۰۳۰ تعداد خودرو‌های برقی به ۱۲۵ میلیون خواهد رسید. این بدان معناست که باتری هر خودرو به ۸ کیلو فلز کبالت احتیاج دارد و تقاضا برای فلز هم تا آن زمان ۳ برابر خواهد شد. اگرچه بازیافت باتری‌ها تقاضا را در بازار کمتر می‌کند، اما مکان‌های اندکی برای انجام این کار وجود دارد. جالب است بدانید که در ۲ دهه‌ی آینده، ۱۱ میلیون تن باتری گوشی دور ریخته می‌شوند. شرکت‌های خصوصی و دولتی با همدیگر مشارکت می‌کنند تا بتوانند باتری‌هایی را به بازار عرضه کنند که بیشتر با محیط زیست سازگار هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معدن فلز باتری گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستان فریمان از کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط‌عمومی محیط زیست استان، جواد ستوده اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان گفت: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبدشکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به‌شمار می‌رود، این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان‌ رضوی واقع شده است.

کد خبر 750035

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی